website-abonnementen

Home website-abonnementen

website-abonnementen

Kwalitatieve webhosting

Elke website heeft webhosting nodig. Zonder webhosting zijn uw website en mailbox niet verbonden met het internet en dus niet bereikbaar voor nieuwe of bestaande klanten. Er is veel verschil in kwaliteit op de webhostingmarkt. Het kiezen van goede webhosting voorkomt heel veel ellende zoals het kwijt raken van de website of belangrijke e-mails. Daarnaast maakt het een slechte indruk op klanten wanneer een website langzaam is of wanneer offerte aanvragen niet bezorgd kunnen worden omdat de server niet bereikbaar is. Daarom hebben wij het voor al onze klanten bij voorbaad al goed geregeld.

99% uptime en 24/7 gemonitord

Alle websites van onze klanten worden namelijk gehost op onze eigen servers in het veiligste en snelste datacentrum van Nederland: KPN Amsterdam. Deze servers worden 24 uur per dag/ 7 dagen per week door onze partner Bizway gemonitord op storingen en andere calamiteiten. In het geval van een storing wordt dit uiteraard zo snel mogelijk verholpen. Wij hebben een gemeten up-time van 99,9%. Wat dit voor u betekent: uw website is altijd online, wordt snel geladen door potentiële nieuwe klanten én u mist geen e-mails.

Elke dag back-up’s van uw website

Elke nacht worden alle websites van onze klanten gebackupt op een externe server in een geheel ander datacentrum. Zo verzekeren we onszelf ervan dat zelfs in het meest onwaarschijnlijke geval dat er ooit een calamiteit ontstaat in het datacentrum in Amsterdam, we altijd nog een backup hebben op een geheel andere locatie.
Deze backups worden minimaal 2 dagen voor u bewaard, waarna ze overschreven worden. Indien gewenst kunnen de backups ook steeds 7 of 14 dagen bewaard worden, afhankelijk van het gekozen abonnement.

Maandelijkse update van uw website

Bij elk abonnement zullen wij uw website elke maand voorzien van een technische update met de laatste versies van alle software. Dit om uw website zo veilig mogelijk te houden en o.a. zoveel mogelijk te beschermen tegen hackers.

Waar u ook voor kiest, wanneer u een website bestelt bij Brasza Webdesign is uw webhosting en onderhoud prima voor elkaar, kunt u ‘s nachts met een gerust gevoel slapen en kunt u zich bezig houden met uw bedrijf.