Street view voor bedrijven

Home GoogleStreet view voor bedrijven
google-partner-adwords

Street view voor bedrijven

No Comments

Street view voor bedrijven

De laatst tijd zijn er steeds meer bedrijven die bekend raken met Street view voor bedrijven, er zijn dan ook steeds meer bedrijven die hiervoor kiezen. Street view voor bedrijven biedt namelijk vele voordelen waar je als bedrijf zijnde zeker van moet profiteren.

Street view voor bedrijven heeft veel weg van de algemene Google street view. Het enige verschil tussen deze twee technologieën is dat Street view voor bedrijven nog net iets verder gaat. Street view voor bedrijven geeft namelijk potentiële klanten de mogelijkheid om je bedrijf van binnen te bezichtigen, je biedt dus als ware een mogelijkheid voor een virtuele toer binnen je bedrijf.

Virtuele rondleiding 360° panorama

De virtuele toer in je bedrijf

Om deze toer mogelijk te maken, huren we Niek Brunnikhuis van 360 fotografie in om de mooiste foto’s te maken die de beste indruk geven van je bedrijf. Deze fotograaf is namelijk opgeleid en gecertificeerd door Google en weet dus precies wat de beste foto’s zijn.

De virtuele toer biedt vele voordelen waar je als bedrijf zijnde van kunt profiteren. De meeste mensen die een virtuele toe volgen binnen je bedrijf, staan op het punt om te beslissen of ze zaken met je willen doen. Vaak geeft deze toer de doorslag, maar dat is niet het enige voordeel.

De voordelen van street view voor bedrijven

De foto’s die nodig zijn voor de virtuele toer worden opgenomen in de zoekresultaten van Google. Hierdoor zal je bedrijf nog makkelijker gevonden worden en kun je nog meer mensen bereiken. Verder zal je bedrijf sneller opvallen in Google maps, aangezien je bij jouw bedrijf binnen kunt wandelen. Mensen die regelmatig Google maps gebruiken, zullen dus sneller in contact komen met je bedrijf. Maar ook mobiele gebruikers kunnen nu makkelijk een kijkje nemen binnen je bedrijf. De Street view voor bedrijven is door middel van een gemakkelijke tool makkelijk toe te voegen aan je site.

Kortom, Google Street view voor bedrijven heeft vele voordelen, waar je als bedrijf zijnde zeker van moet profiteren. Voor meer informatie over deze toer verzoeken we u contact met ons op te nemen. Wij kunnen u er verder in helpen om de perfecte toer te programmeren die prima bij uw bedrijf past en een goed beeld geeft over uw bedrijfsactiviteiten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.