Affiliate marketing - Style marketing full service internet marketing bureau
16002
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16002,mega-menu-top-navigation,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Effectieve affiliate marketing met Stylemarketing

Wilt u weten wat affiliate marketing voor u kan betekenen? Stylemarketing is niet alleen specialist op het gebied van affiliatie marketing, maar voorziet u ook nog eens van het juiste advies. Daarnaast biedt Stylemarketing hulp bij het opzetten van een webshop voor affiliate markteting, en zorgen we voor een optimale verkeersstroom naar uw affiliate website. Het ervaren team van Stylemarketing heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan in het creëren en onderhouden van effectieve affiliate marketing webshops.

Waar moet u op letten als u affiliate wil worden van een bepaald product of dienst? Welke aanbieders zijn betrouwbaar? En op welke manier krijgt u voldoende verkeer naar uw webshop zodat uw affiliate marketing ook daadwerkelijk een succes is én blijft? Bij al deze vragen staat Stylemarkting graag voor u klaar. We voorzien u niet alleen van waardevol advies, maar zorgen er ook nog eens voor dat uw affiliate producten gezien worden door de juiste doelgroep.

q

Hoe affiliate marketing werkt

Of je nu een traditionele publisher, blogger, vlogger of eigenaar van een social mediapagina bent of content deelt met een doelgroep, u kunt een Awin affiliate worden. Het werkt als volgt:

Schermafbeelding 2018-06-05 om 10.29.10

Vind de juiste merken

Doorzoek onze Adverteerder Directory en werk samen met de beste matches voor jouw doelgroep.
Schermafbeelding 2018-06-05 om 10.29.18

Promoot producten/diensten bij jouw doelgroep

Genereer eenvoudig traceerbare links of afbeeldingen voor jouw website, blog of content.
Schermafbeelding 2018-06-05 om 10.29.34

Bezoeker volgt link

Alle bezoeken vanaf jouw website naar de adverteerders website worden herleid naar jou.
Schermafbeelding 2018-06-05 om 10.29.34

Bezoeker volgt link

Alle bezoeken vanaf jouw website naar de adverteerders website worden herleid naar jou.
q

Stylemarketing is uw alles in één partner voor affiliate marketing

Ons ervaren en specialistische team heeft alles in huis om u te helpen aan een succesvolle affiliate marketing webshop. Bij affiliate verkoop u als het ware de producten van een leverancier. Wordt er een product verkocht door toedoen van uw marketing? Dan verdiend u een percentage over de verkoopprijs van het product. Dit percentage is vaak vooraf vastgesteld door de leverancier. U heeft geen omkijken naar de verzending van het product, en met affiliate marketing hoeft u tevens niet te investeren in een voorraad. Bij affiliate is het wél belangrijk dat uw webshop wordt voorzien van het juiste verkeer.

Het genereren van verkopen door middel van affiliate marketing valt en staat hiermee. Stylemarketing is daarom uw alles in één partner op het gebied van affiliate advies én marketing. Ook voor betrouwbare affiliate websites kunt u terecht bij Stylemarketing. Door onze jarenlange ervaring weten we precies welke marketing uw affiliate website nodig heeft. Op deze manier bent u in staat om succesvol te ondernemen, en zorgen we voor een optimaal resultaat.

.

Dit doen we niet alleen op basis van onze ervaringen, maar ook door een goede expertise om te achterhalen welke marketing het beste bij u past. Bij Stylemarketing weet u zeker dat uw affiliate marketing webshop een succesvolle start krijgt, én houdt! Wilt u graag weten wat affiliate marketing voor u kan betekenen? Of wilt u meer informatie over de werkwijze van Stylemarketing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

q