Complete oplossingen tegen een vast tarief

Home Complete oplossingen tegen een vast tarief

Complete oplossingen tegen een vast tarief

 

Bij Style Marketing kun je de complete ontwikkeling, hosting en onderhoud van jouw website uit handen geven. Van het integreren van elke huisstijl in de website tot het filteren van SPAM mail, Style Marketing regelt alles voor je, vandaag en in de toekomst!

 

Duidelijke tarieven

Bij Style Marketing betaal je eenmalig opstartkosten en vervolgens een vast maandelijks tarief. Wij geloven niet in uurtje-factuurtje, je weet bij ons precies wat de kosten zijn. Dat werkt wel zo prettig.

Elke website is uniek

Jouw onderneming heeft een eigen stijl en karakter, de websites van Style Marketing worden op maat gemaakt. De website moet herkenbaar zijn, met de juiste kleuren, voorzien van het bedrijfslogo en de informatie die past bij de boodschap die je wilt verkondigen.

 

Jouw site gratis laten aanpassen

Stilstand is achteruitgang, dat geldt zeker voor de website. Wanneer er wijzigingen doorgevoerd moeten worden zoals productinformatie, een nieuwe dienst of belangrijke mededelingen, geef het even door en ons team zal dit direct doorvoeren zonder extra kosten.

Een website die overal werkt

Officieel heet het “Responsive Design”, wij zeggen dat het gewoon overal moet werken. Op de PC, laptop en op tablets en smartphones, dezelfde website geoptimaliseerd voor elk apparaat. Zo simpel kan het zijn.

 

Bovenaan in Google

Jouw website mag gezien worden. Door SEO in de code van de website en de teksten toe te voegen scoor je hoger in Google zonder advertentiekosten. Jij hebt een boodschap, wij zorgen ervoor dat deze ook aankomt.

Meer weten? Neem vandaag nog contact op met Style Marketing voor meer informatie.