Hoe word je Digital Nomad en kun je al werkend de wereld over reizen
16802
page-template-default,page,page-id-16802,mega-menu-top-navigation,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Als Digital Nomad en kun je al werkend de wereld over reizen

Mijn naam is Dennis Tromp. Als één van de eerste digital nomads van Nederland reis ik al meer dan 10 jaar de wereld over. Tijdens mijn reizen zoek ik altijd naar het beste in mijzelf, en de digitale wereld om ons heen. 

Met thuishavens als Bali, Thailand, Vietnam en Cambodja geef ik mijn flexibele levensstijl vorm, en werk in aan mijn eigen online succes en dat van een ander. Als echte digital nomad ontstaan er gaandeweg mijn reizen nieuwe ideeën en innovaties omtrent het nieuwe digitale tijdperk waarin we leven. Daarvoor zijn de prachtige plekken waar vanuit ik werk een grote bron van inspiratie achter mijn creatieve brein.

“Netwerken vanaf het strand of een andere inspirerende plek ergens ter wereld”

Het is misschien wel daarom dat ik grote groepen mensen al menig keer heb kunnen inspireren over deze nieuwe digitale wereld. Succesvol online ondernemen vereist allang niet meer een stoffig kantoor of een inspiratieloze ruimte. De nieuwe digitale wereld is meer dan dat. 

Als ervaren online marketeer en webdesigner wist ik al snel dat dit anders moest. Sneller, innovatiever en vooral makkelijker. Onze kennis zit nou eenmaal in ons brein en nemen we altijd met ons mee. Netwerken vanaf het strand of een andere inspirerende plek ergens ter wereld geeft betekenis aan deze nieuwe digitale wereld. 

“Sneller, innovatiever en vooral makkelijker” 

Als digital nomad maak ik dankbaar gebruik van nieuwe en bewezen technologieën. Door dit te combineren met mijn kennis en ervaring ontstaan er waar ook ter wereld de mooiste dingen. Het leven is te kort om niet te netwerken, en al zeker om te werken vanaf 1 plek. Deze levensstijl weerspiegelt de ultieme balans tussen vrijheid, ondernemen en ontdekken. Online succesvol zijn met een laptop vanaf het strand, dat is wat de kern raakt. Keer op keer. 

Wil je meer horen van mijn levensstijl als digital nomad? Wil je kennis maken met de nieuwe digitale wereld en deze vanuit een ander, meer inspirerend opzicht beleven? Ik verzorg graag een enthousiasmerende en interessante lezing welke geschikt zijn voor onder andere webdesign bedrijven, online marketeers, softwareontwikkelaars of grafisch designers. Ik laat je niet alleen kennis maken met de nieuwe digitale wereld, maar geef je ook een exclusief kijkje achter de schermen in mijn leven als digital nomad. 

Boeken of meer informatie? Neem vrijblijvend contact met mij op. Samen met jou bespreek ik graag de mogelijkheden voor een enthousiaste presentatie of lezing.