Filmproductie voor bedrijven

Home Filmproductie voor bedrijven

Filmproductie voor bedrijven

Het maken van een filmproductie brengt vele voordelen met zich mee, die bedrijven niet moeten onderschatten. Het is regelmatig gebleken dat bedrijven die een film over hun bedrijf op hun site plaatsen meer blijvende bezoekers krijgen en hier vaak ook sales uit krijgen. Mensen voelen zich door middel van een film meer aangesproken dan alleen wat informatie en misschien wat foto’s die de informatie ondersteunen.

 

Voordelen filmproductie voor bedrijven

Het maken van een filmproductie over je bedrijf heeft als voordeel dat je veel informatie over je bedrijf kwijt kunt binnen en relatief korte termijn. Deze informatie kun je vaak wel kwijt door het schrijven van teksten, maar veel mensen hebben het geduld en de tijd er niet voor om hele lappen tekst door te lezen. Door het maken en plaatsen van een film hoeft dat niet meer, je kunt namelijk binnen een relatief korte termijn een hoop informatie kwijt die je niet kwijt kunt in een korte tekst. Een ander groot voordeel van het maken van een filmproductie is het feit dat je een stuk beter in gedachte blijft hangen door de beelden die de particulier heeft gezien, dan door een tekst. Het maakt dus een stuk meer indruk, waardoor ook een hoop mensen nog sneller weer een bezoek brengen aan je site voor extra informatie.

Het is dus als bedrijf zijnde zeker een aanrader om een filmproductie te maken van je bedrijf en je potentiële klanten op deze manier kennis laten maken met je bedrijf en de bedrijfsactiviteiten. Veel mensen die een film van een bedrijf hebben gezien, zijn vaak geneigd om het bedrijf nog een keer te bezoeken. Een tekst heeft deze invloed vaak niet, plus dat lange lappen tekst veel mensen afschrikt en dus vaak een averechts effect hebben.

Voorbeeld 1

Voorbeeld 2

Voorbeeld 3