Google Business View - Style marketing full service internet marketing bureau
14229
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14229,mega-menu-top-navigation,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Google Maps Business View service

Ben je op zoek naar een manier om je bedrijf nog beter op te laten vallen? Dan is HD street view zeker iets wat je kunt overwegen. Als we het hebben over street view voor bedrijven hebben we het over de mogelijkheid om bezoekers online kennis te laten maken met je bedrijf door middel van een virtuele rondleiding binnen in je bedrijf.

q

Trek klanten met foto's van je bedrijf

Google Maps Business View laten je klanten makkelijk en snel de sfeer beleven van jouw café, winkel, showroom, kantoor of sportschool.

Google Maps Business View

Dezelfde Google Street View-technologie die is gebruikt voor straten over de hele wereld, is eindelijk beschikbaar voor bedrijven in Nederland.

Virtuele tour

Door een interactieve tour met panorama's van 360 graden brengt u jouw bedrijf tot leven. Met Google Maps Business View kunnen jouw klanten virtueel bij u rondwandelen.

OUR RECENT WORK

Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics,

a large language ocean.

6832

LINES OF CODE

482

CUPS OF COFFEE

53

FINISHED PROJECTS

4921

CUSTOM COUNTERS

GOOGLE BUSINESS VIEW WAT KAN DIT VOOR UW BEDRIJF BETEKENEN ?

Google Business View is een nieuwe en effectieve manier om jouw doelgroep aan te spreken. Kranten, huis-aan-huis bladen en folders worden steeds minder gelezen, toch blijven de tarieven om te adverteren hoog. Adverteren via internet is niet alleen veel effectiever, door gebruik te maken van mogelijkheden als Google Business View kun je tegen eenmalige kosten enorm veel nieuwe bezoekers en leads genereren voor jouw website, locatie, producten en diensten.

Goedkopen virtuele tour online

Om de kwaliteit van deze presentaties te waarborgen mogen alleen geautoriseerde 360 graden fotografen deze presentaties maken. Deze professionals werken vakkundig, snel en efficiënt tegen zeer scherpe tarieven. Naast de publicatie bovenin Google op de Streetview pagina, kun je de virtuele tour ook direct koppelen aan je eigen Facebook pagina, en toevoegen op jouw website. Dit is zeer eenvoudig door slechts een link te kopiëren en plakken. Het beeldmateriaal blijft eigendom van de opdrachtgever, het wordt nooit eigendom van Google of de fotograaf.

Jouw locatie in 360 graden

Onder de bedrijfsinformatie kunnen niet alleen normale foto’s worden geplaatst, er is ook de mogelijkheid een virtuele tour toe te voegen. Een aantal 360 graden foto’s kunnen binnen een interactieve presentatie worden weergegeven. Google vindt deze content belangrijk voor bezoekers en stelt bedrijven in de gelegenheid deze virtuele tours gratis te plaatsen, zelfs de hosting regelt Google.

Wat is google tour voor uw bedrijf

Wanneer je zoekt naar een locatie op Google vind je bovenaan resultaten die betaald zijn, en daaronder de reguliere zoekresultaten. Deze advertentiekosten zijn relatief laag in vergelijking met traditionele advertenties, maar de totale kosten kunnen snel oplopen, daarnaast heeft de plaatsing een beperkte looptijd. Google geeft prioriteit aan relevante zoekresultaten en ook aan visuele informatie. De bekende Google Maps kaart staat altijd prominent in beeld. Wanneer men klikt op een “pin” op de kaart wordt meer informatie weergegeven. Je kunt foto’s bekijken en via Street View de locatie zien op straatniveau. Maar verder dan de stoep kom je niet… Nu kan dit wel met Google Business View!

Voordelen van Google Business View

 • Plaatsing boven in de Google zoekresultaten
 • Eenmalige kosten
 • Complete 360 graden virtuele tour
 • Gemaakt door een officieel erkende fotograaf
 • Werkt direct op PC, laptop, tablet en mobiel
 • Naast Google ook te publiceren op eigen website en social media
 • Gratis hosting van virtuele presentatie via Google
 • Opdrachtgever blijft eigenaar van het beeldmateri

Vertrouwde Google Maps Business View fotograaf

Google werkt alleen met vertrouwde fotografen die door Google zelf zijn opgeleid en gecertificeerd om loepzuivere panoramabeelden van bedrijven te maken. Google integreert de beelden in Google Streetview dus de lat ligt hoog.

Dit is heel eenvoudig. onze fotograven  heben de officiele opleiding van Google gevolgd en ben daarom officieel gecertificeerd om volgens de Google procedure uw bedrijf in beeld te brengen.Sterker nog: een niet door Google gecertificeerde fotograaf kan dit product niet aanbieden met weergave in Google search, Maps en Google Mijn Bedrijf. Zoekt u dus een Google Fotograaf om uw bedrijf in beeld te brengen met de Streetview technologie, dan kunt u met een gerust hart contact opnemen. Google wil met deze werkwijze de kwaliteit van de fotograaf en het product waarborgen. Ik werk dan ook uitsluitend met door Google goedgekeurde apparatuur voor deze fotoshoots.

Have an idea? We’re here to help you manage your work

Pakketten Stylemarketing

Google Maps Business View van Style Marketing zijn er in diverse pakketten. Welk pakket je ook kiest, de foto’s worden jouw eigendom en je mag ze overal voor gebruiken.

Welk pakket past bij jou?
Welk pakket bij jou past, hangt af van de grootte van je bedrijf en je persoonlijke wensen. Daarop is ook het tarief gebaseerd. Het zijn eenmalige kosten. De foto’s en de virtuele tour blijven online zolang jij dat wilt. Het tarief is ook inclusief de blijvende extra vindbaarheid op Google.

Elk pakket bestaat uit:
Een kennismakingsgesprek en intake.
Een serie panoramafoto’s van de gehele ruimte.
Een compleet verzorgde aanmelding bij Google Streetview, Google Places en Google+.
Een heldere handleiding om de foto’s op je eigen website te plaatsen.

Bekijk hier de verschilde pakketen 

Met Google Maps Business View van style marketing geef je:

 • Een boost aan je eigen website en vindbaarheid,
 • Nieuwe klanten de kans om je bedrijf te verkennen,
 • Bestaande klanten een middel om hun enthousiasme te delen,
 • Jezelf een serie waardevolle sfeer- en detailfoto’s cadeau voor je eigen promotieactiviteiten.

THEY SAY

  Sorry, no posts matched your criteria.