Marketing diensten

Home Marketing diensten

Marketing diensten

 

Een goede website of webshop mag gezien worden, maar hoe val je op tussen die ontelbare websites op het internet? Internet marketing is van groot belang om jouw website onder de aandacht te brengen, en jouw bedrijf of merk een hogere zichtbaarheid te geven. Bij Style Marketing verzorgen we niet alleen het ontwerp van websites en webwinkels, we assisteren ook bij online marketing waarbij we gebruik maken van diverse effectieve methodes om de juiste doelgroep te bereiken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, of lees hieronder op welke manieren we promotionele activiteiten en campagnes kunnen realiseren.

SEO marketing

Search Engine Optimization betekent dat websites en content optimaal worden geïndexeerd bij zoekmachines als Google en Bing. Door metadata toe te voegen aan de website en de teksten met specifieke keywords te schrijven zal de ranking in Google op organische wijze toenemen. Ook een techniek als Backtrack links kan de vindbaarheid van een website of webshop verhogen.

AdWord campagnes

Als je direct bovenaan wilt staan in Google kun je een AdWord campagne opstarten. Daarvoor zul je eerst een keyword onderzoek moeten uitvoeren, de doelgroep moet bepaald worden en vervolgens wordt er een campagne ingericht. Daarbij komen vragen aan bod als:

 

  • Wat is het onderwerp?
  • Wie wil je bereiken?
  • Welke geografische locatie is van toepassing?
  • Op welke data wil je de campagne uitrollen?
  • Hoeveel wil je uitgeven aan een campagne?

 

Style Marketing helpt je bij het opzetten van een effectieve AdWords campagne waarbij je een maximaal resultaat kunt behalen met het advertentiebudget.

Social Media marketing

Ook via Social Media diensten als Facebook is het mogelijk online marketing campagnes uit te rollen. Je kunt advertenties plaatsen, het is ook mogelijk viral campagnes te voeren waarbij jouw boodschap zich als een lopend vuurtje verspreid door de Social Media platformen. Social Media marketing werkt anders dan standaard advertentiecampagnes omdat je de doelgroep op een andere wijze zult benaderen. Je moet bijvoorbeeld geen opdringerige campagne voeren, dat werkt juist averechts. Naast het opzetten van een promotionele campagne kijken we ook naar de boodschap en de vorm waarin deze tot uiting wordt gebracht.

Marketing kalender

Wellicht heb je specifieke periodes wanneer je klanten wilt benaderen. Misschien kan de frequentie in de zomer teruggeschroefd worden en weer worden opgevoerd in het najaar, of juist andersom. Ook bij de planning op de kalender kunnen we bij Style Marketing in samenwerking met de klant een optimale planning maken om het advertentie- en promotiebudget optimaal in te zetten.

Analytics

Als bedrijf of organisatie wil je natuurlijk ook weten of campagnes succesvol zijn, daarom houden we bij Style Marketing nauwkeurig alle statistieken bij en brengen we gedetailleerde rapportages uit. Zo kunnen we de kosten en baten afwegen, en promotionele campagnes bijstellen waar nodig.

Style Marketing helpt je keuzes maken

Er zijn veel manieren om met online marketing meer bezoekers te trekken en meer klanten te vinden, en om zelf gevonden te worden. Met al deze mogelijkheden kan het lastig zijn de juiste strategie te kiezen. Bij Style Marketing kunnen we in samenwerking met de klant tot in detail bepalen wat de doelstellingen zijn, en welke methodes van online marketing hier het beste bij aansluiten.

Neem direct contact op voor meer informatie over Internet Marketing.