marketing voor scholen

Home marketing voor scholen

Betere marketing voor scholen

Om het optimaal functioneren van een middelbare school te waarborgen is het van belang nieuwe leerlingen aan te trekken. Om nieuwe studenten te werven moet de juiste marketing strategie toegepast worden. Er bestaat flinke concurrentie in het middelbaar onderwijs, gelukkig kunt u met online marketing, en effectief gebruik van social media zeer goede resultaten bereiken. De meeste leerlingen en ouders maken online voor het eerst kennis met uw school. Zorg ervoor dat deze eerste indruk goed is!

Informatie voor ouders

Het spreekt voor zich dat ouders via internet informatie opzoeken over de middelbare scholen in de buurt. Door doelgerichte marketing toe te passen kunt u deze informatie op een aantrekkelijk wijze presenteren. De vindbaarheid van de informatie is belangrijk, een professionele presentatie speelt ook zeker mee. Treed in contact met de ouders en bied informatie aan op maat.

Informatie voor leerlingen

Uiteindelijk zijn het de kinderen die kiezen voor een middelbare school die aansluit bij hun persoonlijke voorkeur. Het is belangrijk deze jongeren aan te spreken via de kanalen waar ze vertrouwd mee zijn waaronder social media. Met opvallende presentaties zoals 360 graden virtuele tours en een actieve social media strategie zult u de interesse van deze jongeren opwekken.

Kosten van een wervingscampagne

Elke marketing campagne voor het werven van studenten voor een middelbare school is maatwerk. De kosten zijn variabel, u kunt ervan uitgaan dat de inkomsten uit subsidie voor één leerling voor één jaar hoger zijn dan de kosten voor een complete promotionele wervingscampagne.

Meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte