Online video marketing

Home Online video marketing

Online video marketing

Video content leidt tot hogere conversie, dat is bekend. Met video kun je veel informatie overdragen in een korte tijd, en de beoogde doelgroep op een dynamische wijze aanspreken. Met videobeelden en computeranimatie is een boodschap snel en efficiënt over te dragen, bijvoorbeeld via YouTube, Facebook of LinkedIn. Met online video marketing kun je veel doelgerichter te werk gaan dan met televisiecommercials of radioreclame. Style Marketing verzorgt niet alleen de productie van online video, we integreren deze ook in een effectieve reclamecampagne.

Videoproducties laten maken

Een professionele videoproductie kan een kostbare zaak zijn. Toch is het naast de grote producties ook mogelijk betaalbare video’s te laten maken met bijvoorbeeld computeranimatie. Van concept naar storyboard, productie en publicatie, Style Marketing kan het gehele traject verzorgen.

Online video verspreiden via Facebook en LinkedIn

Alleen een video laten maken is niet voldoende, de content moet ook zichtbaar zijn. Door te publiceren op social media kanalen als Facebook en LinkedIn kun je de juiste doelgroep direct aanspreken. De verspreiding kan organisch verlopen, het is ook mogelijk om hier een advertentiecampagne aan te koppelen.

Adverteren op YouTube

Je kunt niet alleen eigen videoproducties publiceren op YouTube, je krijgt ook direct inzicht in statistieken als kijkcijfers, de locatie van het publiek en andere belangrijke informatie. Het is ook mogelijk een advertentiecampagne in te richten middels YouTube advertenties, waarbij je alleen betaalt wanneer de bezoeker ook echt kijkt naar jouw advertentie.

Er zijn veel manieren om met video een boodschap over te brengen. Commercials, instructievideo’s of viral marketing, Style Marketing legt je graag uit wat de mogelijkheden zijn