Online video marketing - Style marketing full service internet marketing bureau
16208
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16208,mega-menu-top-navigation,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Online video marketing

Video content leidt tot hogere conversie, dat is bekend. Met video kun je veel informatie overdragen in een korte tijd, en de beoogde doelgroep op een dynamische wijze aanspreken. Met videobeelden en computeranimatie is een boodschap snel en efficiënt over te dragen, bijvoorbeeld via YouTube, Facebook of LinkedIn. Met online video marketing kun je veel doelgerichter te werk gaan dan met televisiecommercials of radioreclame. Style Marketing verzorgt niet alleen de productie van online video, we integreren deze ook in een effectieve reclamecampagne.

Infomercials

Op zoek naar de beste manier om uw producten in een online omgeving te verkopen? Wij hebben de oplossing: online video.

Instructie

Verbeter klantrelaties, reduceer kosten of train uw werknemers met interactieve instructievideo’s.

Personalized

Til online video naar een hoger niveau met gepersonaliseerde informatie. In-house geproduceerd, van idee tot techniek.

Promotie

Laat ons u de mogelijk bieden om de Nederlandse tv-markt te betreden.Wij produceren, distribueren en zenden promovideo’s uit.

Interesse in een video? Vraag vrijblijvend een prijs aan!

Videoproducties laten maken

Een professionele videoproductie kan een kostbare zaak zijn. Toch is het naast de grote producties ook mogelijk betaalbare video’s te laten maken met bijvoorbeeld computeranimatie. Van concept naar storyboard, productie en publicatie, Style Marketing kan het gehele traject verzorgen.

Online video verspreiden via Facebook en LinkedIn

Alleen een video laten maken is niet voldoende, de content moet ook zichtbaar zijn. Door te publiceren op social media kanalen als Facebook en LinkedIn kun je de juiste doelgroep direct aanspreken. De verspreiding kan organisch verlopen, het is ook mogelijk om hier een advertentiecampagne aan te koppelen.

Adverteren op YouTube

Je kunt niet alleen eigen videoproducties publiceren op YouTube, je krijgt ook direct inzicht in statistieken als kijkcijfers, de locatie van het publiek en andere belangrijke informatie. Het is ook mogelijk een advertentiecampagne in te richten middels YouTube advertenties, waarbij je alleen betaalt wanneer de bezoeker ook echt kijkt naar jouw advertentie.

Informercials

Informercials; Het is een term die vaak geassocieerd wordt met foute teleshopping-programma’s of met te gladde verkopers die hun publiek ophitsen met een ‘filetmes met miraculeus lemmet’ of ‘strakke buikspieren in 24 uur met de nieuwste revolutie in fitness apparatuur: de abdominator’. Het doet de term geen eer aan. Mits op de juiste manier gemaakt, is een informercial namelijk een geweldig middel om een klant over de streep te trekken.

Instructievideo's

Explanimations, uitlegvideo’s, how to-video’s, of interactieve instructievideo’s, hoe je het ook noemt: hulpvideo’s worden in hoog tempo steeds meer mainstream en worden steeds vaker ingezet als een effectieve manier om te informeren, te activeren, te leren, te helpen of het op te lossen van problemen voor potentiële klanten, bestaande klanten, werknemers, studenten of consumenten.

Campagnes

wilt een bepaalde mindset bewerkstelligen binnen uw organisatie, Of een nieuwe werkwijze introduceren, maar weet niet goed hoe? Wij helpen u er graag bij. Style marketing conceptualiseert en produceert communicatiecampagnes voor stafftrainingen, of om de mindset van gehele organisaties te veranderen. Onze campagnes behelsen het volledige pakket: van ontwikkeling tot productie.

Online marketing: meten is weten

Het mooie van online marketing is dat alles meetbaar is. Je ziet meteen wat het effect is van jouw video en weet dus snel hoe goed jouw online campagne scoort.

Creëer de beste online marketing strategie

 • Flexibel en snel
 • Word succesvol met video
 • Meten is weten
 • Ervaren team
 • Flexibel & schaalbaar 

Online video marketing met Style Marketing

Wij adviseren je dan ook graag hoe én waar je video het beste kunt plaatsen voor een optimaal resultaat. Sterker nog: We kunnen je vooraf al vertellen welke resultaat je mag verwachten. En als we denken dat video voor jou geen toegevoegde waarde heeft, vertellen we je het ook. Dat is hoe wij zaken doen.Er zijn veel manieren om met video een boodschap over te brengen. Commercials, instructievideo’s of viral marketing, Style Marketing legt je graag uit wat de mogelijkheden zijn

Video voor online succes!

Het proces van een goede online video

 • STAP 1: Strategie & doel

  Wat is het doel van de video? Wat wil je uitstralen? Welke stijl hoort daarbij?

 • STAP 2: Script & voice-over

  In overleg schrijven we een script en houden rekening met maximale lengte van de video, gebruik van de “stem” en welke elementen belangrijk zijn.

 • STAP 3: Storyboard

  Wanneer er een “GO” op het script is gegeven beginnen we met een storyboard. Als klant krijg je dan een idee “hoe” je animatie er uit komt te zien.

 • STAP 4: Ontwikkeling

  De video komt nu tot leven. Muziek en eventuele geluidseffecten maken het verhaal compleet.

 • STAP 5: Aanpassing & oplevering

  We verwerken de opmerkingen. De film/video wordt vervolgens opgeleverd.

Interesse in een video? Vraag vrijblijvend een prijs aan!

THEY SAY