online webshop een maandbedrag

Home online webshop een maandbedrag

Meer verkopen met een online webshop

 

Met een eigen webshop kun je meer inkomsten genereren. Je kunt een webshop starten naast een normale winkel, of een internet-only webwinkel beginnen. Voor een vast maandbedrag is jouw webshop 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend voor de klanten.

 

Complete online winkel

Voeg eenvoudig nieuwe producten toe in verschillende categorieën, inclusief foto’s en beschrijving. De klant kan gebruik maken van een eenvoudig winkelmandje, een krachtige zoekfunctie en een nette indeling. Aan de achterkant is er een uitgebreid systeem voor voorraadbeheer en het verwerken van bestellingen.

Vast tarief per maand

De huur van een winkelpand verandert ook niet van dag tot dag, met een webshop van Style Marketing weet je precies waar je aan toe bent met een vast maandbedrag inclusief onderhoud en aanpassingen.

Beter vindbaar in Google

Door slimme Keyword Analyse en SEO toe te passen zal jouw webwinkel hoger scoren in Google zonder hoge advertentiekosten. Alle tools voor optimalisatie zijn beschikbaar in ons winkelsysteem.

Van winkelen naar kopen

Het is prettig om veel bezoekers te trekken, maar je wilt ook dat ze iets kopen. Verhoog de conversie met een optimale indeling, een goed backend en een aantrekkelijke winkelomgeving. Op PC, laptop, tablet en smartphone.

Eenvoudig en veilig betalen

Klanten willen veilig kunnen betalen, winkeliers willen hun geld incasseren. Daarom werkt ons webwinkel systeem met betaalopties als iDeal, creditcard en PayPal. Verlaag de drempel, verhoog de conversie en winst.

Start vandaag nog met een eigen webshop en verhoog de winst uit jouw onderneming. Neem direct contact op met Style Marketing voor vrijblijvend meer informatie.