Onze locatie sites

Home Onze locatie sites

Onze locatie sites

Door de jaren heen hebben we verschillende locatie sites voor jou in het leven geroepen en de benodigde informatie verzameld. Deze sites blijken het gewenste effect te hebben, aangezien het jou als ondernemer of particulier een hoop tijd scheelt met het zoeken naar gewenste locaties. Via het internet is het namelijk vaak lastig om een locatie te vinden die voldoet aan de voorwaarden die je stelt aan een locatie en als je deze vaak al vindt, blijkt deze ook al bezet te zijn. Aangezien dit een grote ergernis was van veel mensen, hadden wij besloten om verschillende sites in het leven te roepen die ervoor zorgen dat dit verleden tijd is.

De locaties

Via onze locatie sites kun je allerlei verschillende locaties vinden in verschillende plaatsen. Enkele voorbeelden van locaties die we hebben toegevoegd aan onze site zijn bijvoorbeeld vergaderruimtes, feestruimtes, huwelijksruimtes enzovoorts. Voor al deze verschillende locaties hebben we verschillende sites gemaakt, die zich ook weer richten op verschillende delen van Nederland.

Onze Google Maps Business View

Wij maken het mogelijk om deze virtuele rondleiding aan je klanten aan te bieden. Onze HD Street view service houdt in dat wij je helpen met het maken van panorama foto’s door je gehele bedrijf. Verder zorgen we ervoor dat al deze foto’s op zo’n manier aaneen worden geplakt, dat de bezoekers van je site het idee krijgen dat ze daadwekelijk door je bedrijf heen lopen. Je kunt dit als ware vergelijken met Google Street View.

Het voordeel van onze locatie sites

De reden waarom we ervoor hebben gekozen om deze site op te zetten is het feit dat veel mensen en ondernemers onnodig lang op zoek zijn naar de gewenste ruimte. Een veel gehoorde klacht is dat als men al een ruimte heeft gevonden, deze vaak al bezet blijkt te zijn en ze dus weer verder moeten zoeken. Maar dat is niet het enige probleem waar veel mensen tegenaan lopen, ook een te klein budget kan problematisch zijn. Alle ruimtes die ze vinden blijken vaak niet in het budget te vallen.

Deze twee problemen hebben we opgelost, door ervoor te zorgen dat het aanbod dat wij op onze site hebben staat up-to-date is en door de locaties op budget te ordenen. Hierdoor loop je niet tegen onnodige teleurstellingen aan.


Onze introductie video

Kijk snel en naam contact op

714

Klanten

and still counting
38020

Fotos genomen

and still counting
536

Google bedrijf profielen gemaakt

and still counting

Pakket op maat dit pakket is er voor bedrijven met bijzondere ruimtes of wensen.