PHOTOSHOOT EN MODEL

Home PHOTOSHOOT EN MODEL

PHOTOSHOOT EN MODEL

Bij Style Marketing gaat het niet alleen om de brains, maar ook om de body. Het oog wil ook wat, daarom zijn we altijd op zoek naar leuke modellen die onze promotionele acties voor een breed scala aan opdrachtgevers dat bijzondere gezicht kunnen geven. Heb jij lef? Zie je er leuk uit en durf jij het aan om als model voor Style Marketing te werken? Dat nodigen we je graag uit om kennis te maken met ons jonge en dynamische team. Ervaring is mooi meegenomen maar niet nodig. We zoeken naar de juiste “attitude”, de rest komt vanzelf!

Moeders mooiste

Wat maakt een jongen of meisje eigenlijk een model? Moet je het mooiste meisje van de klas zijn, of de stoerste kerel in in de sportschool? Natuurlijk helpt het wanneer je een leuk smoeltje hebt, en voor bepaalde soorten modellen werk zoals fashion en design heb je specifieke maten nodig, maar dat geldt echt niet voor alle opdrachten. Naast lopen op de catwalk is er ook een grote behoefte aan modellen voor photoshoots en promotionele acties van allerlei aard. Klein, groot, dik, dun, licht en donker, het gaat om die “IT” factor, die onbenoembare uitstraling. Als jij die hebt kunnen wij die inzetten voor onze klanten.

Laat je eigen Photoshoot maken

Heb je nog geen portfolio of professionele foto’s laten maken? Geen probleem, bij Style Marketing werken we met professionele fotografen die jou van je beste kant laten zien. Wij kunnen voor jou de perfecte photoshoot verzorgen waarmee je overal jezelf kunt presenteren. De foto’s zijn helemaal jouw eigendom, ook buiten de opdrachtgevers van Style Marketing kun je er overal mee binnenwandelen.

Neem direct contact op met het team van Style Marketing, durf jij de uitdaging aan?