Marketing Seminar

Home Marketing Seminar

Marketing Seminar

 

Online Marketing is niet te vergelijken met de traditionele manier van marketing en promotie. Hoewel de uitdagingen groter zijn op het wereldwijde web, zijn er ook veel meer tools die laagdrempelig en zelfs gratis te gebruiken zijn. Om als organisatie gezien te worden, en niet meer kosten te maken voor marketing dan noodzakelijk is, heeft Style Marketing een Marketing Seminar van één dag ontwikkeld waar je de fijne kneepjes van Online Marketing zult leren. Voor deze dagen hebben we slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, neem daarom direct contact met ons op voor meer informatie.

 

Bouw aan jouw onderneming online

Net zoals je een gebouw op een solide fundering plaatst, moet je een Online Marketing strategie ook baseren op een goede basis. Tijdens de Marketing Seminar van Style Marketing leer je niet alleen het inrichten van een website en webshop, je leert ook aandacht te trekken via Social Media kanalen, Keyword Analyse uit te voeren en jouw online footprint uit te breiden. Door alle mogelijkheden op de juiste wijze in te zetten zul je optimale resultaten behalen in

Wat je leert tijdens de Marketing Seminar van Style Marketing

 

  • Een aantrekkelijke website inrichten voor jouw doelgroep.
  • Een webshop opzetten inclusief winkelmandje, betaalopties en de achterliggende customer service.
  • Vindbaarheid in zoekmachines als Google vergroten middels SEO.
  • Een succesvolle Social Media strategie bepalen die past bij het bedrijfsprofiel.
  • Data Analyse om snel in te spelen op nieuwe informatie en de resultaten te verbeteren.
  • Hogere conversie bewerkstelligen en meer leads genereren.

Maak beter gebruik van Online Marketing

Online technologie is niet het doel, het is een middel om jouw doelstellingen te bereiken. Tijdens het Marketing Seminar van Style Marketing leer je vooraf de doelen te bepalen, en de beschikbare middelen in te zetten om deze doelen daadwerkelijk te bereiken. Daarom werken we zeer praktijkgericht, elke deelnemer kan direct de juiste strategie toepassen op zijn / haar onderneming.

 

  • Schrijf content die leesbaar is voor mensen, en vindbaar voor zoekmachines.
  • Speel in op de wensen van de doelgroep met mailings en Social Media campagnes.
  • Bepaal welke advertentie uitgaven het meeste rendement opleveren.
  • Leer diverse media zoals tekst, beeld en video in te zetten om jouw doelen te bereiken.

 

Tijdens de Marketing Seminar is het beter om met je eigen laptop, notebook of tablet te werken. Zo kun je de informatie direct in praktijk brengen, en na de cursus zelfstandig verder gaan. Uiteraard kun je ook na de Marketing Seminar bij ons terecht voor aanvullende vragen en informatie.

 

Reserveer jouw plaats in onze Marketing Seminar, neem direct contact op met Style Marketing.