Social Media training - Style marketing full service internet marketing bureau
16253
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16253,mega-menu-top-navigation,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Social Media training

Vrijwel iedereen maakt gebruik van Social Media voor persoonlijke doeleinden, toch is die kennis niet direct toepasbaar op professioneel gebruik van diensten als Facebook, LinkedIn en Twitter. Hoewel deze diensten volledig geïntegreerd zijn in onze samenleving is Social Media een nieuwe vorm van communicatie, met een geheel nieuwe etiquette die niet altijd vanzelfsprekend is. Om als professional op de juiste wijze met Social Media om te gaan hebben we bij Style Marketing een Social Media training ontwikkeld waarin de cursist in één dag leert om de maximale potentie te halen uit dit nieuwe medium.

LinkedIn cursussen

In de cursus ‘Aan de slag met Linkedin’ krijg je beter inzicht in wat LinkedIn is en hoe je het kunt inzetten als werkzoekende, ondernemer of salesteam. Tijdens de Linkedin training wisselen theorie en praktijk elkaar steeds af en ben je dus ook op je eigen laptop aan de slag. Zo ga je naar huis met je eigen (verbeterde) Linkedin-profiel. Er is ook een cursus ‘Strategisch gebruik van Linkedin’, ‘Linkedin bedrijfspagina’ en vele in-company mogelijkheden.

Facebook trainingen

Als je Facebook zakelijk succesvol wilt inzetten, volg dan bij defbtraining.nl een van de resultaatgerichte cursussen. Er zijn drie cursussen: Maken, Kennen en Toepassen. Is een groepstraining niets voor jou? Dan kun bij ons ook terecht voor individuele trainingen of advies op maat.

Twitter trainingen

Twitter jij al? Of weet je eigenlijk niet zo goed hoe Twitter werkt en wat het voor jou kan betekenen? In De Twittertraining leer je wat het is en hoe je Twitter doelgericht kunt inzetten als werkzoekende, als ondernemer of als salesteam. Je leert hoe je je netwerk kunt vergroten, in contact kunt komen met potentiële opdrachtgevers of hoe je jouw droombaan kunt vinden. Wacht niet langer en laat zien wie je bent op Twitter!

Instagram training

Instagram is een van de snelst groeiende social media en wordt voor de zakelijk markt steeds aantrekkelijker. Ben je benieuwd of Instagram iets voor jouw bedrijf is? Schrijf je in voor deze cursus en maak kennis met een heel andere manier van communicatie!

Aanmelden voor de social media training?

Twitter training

Twitter is een prachtig medium om jouw doelgroep te bereiken, en via korte berichten snel op de hoogte te brengen van promoties, productinformatie en andere zaken. De eenvoud van Twitter is een voordeel en tevens een valkuil; de juiste boodschap kan snel tot succes leiden, de verkeerde boodschap kan een bedrijf breken. Tijdens de Twitter training van Style Marketing leer je succes te behalen middels korte boodschappen, en de potentiële valkuilen te vermijden. Dit programma duurt een halve dag.

Onze Twitter cursus richt zich op professionals, dit kan een ZZP-er zijn, een MKB organisatie of een Start-Up, op individuele basis of als groep. Tijdens de Twitter training zorgen we dat alle deelnemers inzicht verkrijgen in het Twitter platform, en daar optimaal gebruik van kunnen maken.

Wat je leert tijdens de Twitter training van Style Marketing

 • De achtergrond en kenmerken van het Twitter platform.
 • De manier om jouw boodschap via Twitter uit te dragen.
 • Het aantal volgers van jouw Twitter account uitbreiden.
 • Communiceren met de Twitter gemeenschap.
 • Samen een plan maken voor een uniforme Twitter identiteit.
 • Twitter berichten inplannen en automatiseren.
 • Analyse van Twitter statistieken en resultaten.
 • Handige tools en trucs om Twitter eenvoudiger te maken.

Social Media training voor het bedrijfsleven

De grens tussen persoonlijk en professioneel is niet geheel scherp afgebakend op Social Media. Het is belangrijk om als bedrijf op zoek te gaan naar connecties, met alleen zenden van informatie kun je geen gemeenschap opbouwen. Bij een grotere organisatie is het van belang als team naar buiten te treden als één identiteit, hiervoor kan een protocol opgesteld worden. Tijdens de Social Media cursus leren de deelnemers de mogelijkheden van de diverse platformen optimaal in te zetten binnen hun eigen organisatie om zo het maximale rendement te behalen.

Interesse in een video? Vraag vrijblijvend een prijs aan!

LinkedIn training

De Social Media dienst LinkedIn richt zich specifiek op de professionals in de hele wereld, ook in Nederland is LinkedIn zeer populair bij ondernemers, ZZP-ers en binnen het MKB. Het is dé plek om mensen en bedrijven te vinden, en ook zeker om als professional gevonden te worden. In de LinkedIn training van Style Marketing leer je in een halve dag jouw professionele netwerk uit te breiden, hoe je waardevolle contacten kunt opsporen, en je leert jezelf op de meest effectieve wijze te promoten.

LinkedIn training voor een groter netwerk. Als ondernemer kun je niet als eilandje ronddobberen, je moet contact leggen met mensen en bedrijven in jouw sector, en communiceren met opdrachtgevers en leveranciers. LinkedIn is het ideale platform om op een professionele wijze gebruik te maken van Social Media, in Nederland en wereldwijd. Veel mensen zijn niet op de hoogte van alle marketingfuncties binnen LinkedIn, en de mogelijkheden om de onderneming te laten groeien via dit platform. In de LinkedIn cursus van Style Marketing leren we de cursist optimaal gebruik te maken van het LinkedIn platform.

Wat je leert tijdens de Facebook Marketing training

 • Wat LinkedIn uniek maakt ten opzichte van andere Social Media diensten.
 • Hoe je een persoonlijk LinkedIn profiel het beste kunt inrichten.
 • Uitbreiden van jouw netwerk met bekende en nieuwe contacten.
 • Effectief communicatie onderhouden met het netwerk.
 • Marketing via LinkedIn opzetten en leads genereren.
 • Zakelijke contacten en personeelsleden opsporen.
 • Koppelen van LinkedIn met een zakelijke website en andere diensten.

Groep sociaal media training

Iedere maand geven wij een vaste social media training bij ons op de locatie. Hiervoor kan iedereen zich inschrijven. Wel houden wij een max. aan van 4 deelnemers. De data van deze training vind je aan het eind van deze pagina. (€299,00 per cursist)

1 op 1 training

Bij een 1 op 1 training word je persoonlijk begeleid door onze ervaren trainer. De training wordt op maat gemaakt en direct toegepast op jouw bedrijf. Dit type training kan zowel plaatsvinden bij ons op kantoor als op de locatie van jouw bedrijf. Voor aanvragen of meer 

Incompany training

Ook geven wij (groeps)trainingen op locatie, bijvoorbeeld aan een hele afdeling. Hiervoor maken wij trainingen op maat. De kosten zijn op aanvraag en afhankelijk van de wensen, de locatie en het aantal deelnemers. Voor aanvragen of meer informatie, neem contact met ons op!

Interesse in een video? Vraag vrijblijvend een prijs aan!

Facebook Marketing training

Hoewel de meeste Nederlanders op Facebook een profiel hebben, is het niet altijd bekend dat Facebook één van de meest effectieve platformen is voor marketing en promotie voor merken, producten en diensten. Elk bedrijf kan via Facebook doelgericht de juiste gebruikers bereiken, contact onderhouden en adverteren. Tijdens de Facebook Marketing training van Style Marketing leert de cursist in één dag de fijne kneepjes van Facebook, het opzetten van een bedrijfspagina, en de juiste wijze van communicatie met de beoogde doelgroep.

Facebook Marketing training voor zakelijk gebruik. Het populaire Social Media platform is niet alleen geschikt om familiefoto’s en nieuwsberichten te delen, door de hoge penetratiegraad is Facebook de ideale manier om klanten, contacten en leads te vinden. Facebook biedt tweerichtingsverkeer in de communicatie, dat biedt veel mogelijkheden, en brengt tevens een aantal risico’s met zich mee. In de Facebook Marketing cursus leer je hoe je het beste informatie kunt sturen, hoe je mensen bij jouw merk, dienst of product kunt betrekken, en welke valkuilen er op de loer liggen.

Wat je leert tijdens de Facebook Marketing training

 •  Een zakelijke Facebook pagina koppelen en inrichten.
 • Het vergaren van volgers en likes.
 • Traffic creëren naar je eigen Facebook pagina.
 • De Facebook pagina koppelen met de bedrijfspagina.
 • Het opzetten van marketing campagnes binnen Facebook.
 • Communicatie en interactie met andere Facebook gebruikers.
 • Genereren van leads via het Facebook platform.
 • Gebruik maken van alle soorten media die Facebook ondersteunt.

Voordelen van een training bij Style marketing

 • Alle nodige kennis binnen één dag gepresenteerd
 • Kleine groepen (max. cursisten )
 • Persoonlijke begeleiding door een ervaren trainer
 • Combinatie van strategie en praktijk, gericht op het MKB
 • Veel praktische voorbeelden
 • Inclusief koffie, thee en heerlijke lunch!

De trainers

de social media training wordt gegeven door verschillende ervaren online marketing specialist bij Style marketing. De trainers heeft hebben bij Style marketing al vele social media trajecten succesvol opgezet, onderhouden en afgerond. De training is dan ook naar eigen inzicht opgezet. Tijdens de training geeft de trainer gericht advies over het gebruik van social media voor jouw bedrijf. Daarnaast zullen jullie samen stappen zetten om de geformuleerde strategie in de praktijk te brengen.

Google Plus training

De zoekmachine Google is slechts één onderdeel van een uitgebreid netwerk aan diensten. Denk aan Google Drive, Google Docs, Google Sheets en Google Plus. Het sociale netwerk van Google heeft weliswaar niet de herkenbaarheid van bijvoorbeeld Facebook, toch kan iedereen met een GMail account gebruik maken van dit Social Media platform. In de Google Plus training van Style Marketing leer je in een halve dag niet alleen jouw Google Plus profiel te onderhouden, we laten je zien hoe de verschillende diensten zoals Adwords, Analytics en YouTube gekoppeld zijn aan Google Plus.

Google Plus training voor zakelijk gebruik. Wanneer je een Google account of een GMail account hebt maak je automatisch ook deel uit van het Google Plus platform. Veel mensen realiseren niet eens hoe groot dit netwerk is, toch is er veel voordeel te behalen dankzij de integratie van verschillende Google diensten, en het enorme bereik van dit platform. Als bijkomend voordeel zijn de meeste Google diensten gratis te gebruiken, met een beetje kennis kun je als ondernemer enorm veel waardevolle informatie vergaren met Google Plus, en daarmee de onderneming laten groeien.

Wat je leert tijdens de Facebook Marketing training

 • Het opzetten en inrichten van een Google Plus account.
 • De koppeling tussen Google Plus en andere Google diensten.
 • Hoe je het netwerk kunt uitbreiden en nieuwe contacten kunt toevoegen.
 • Het aanmaken van evenementen en promoten van activiteiten.
 • Google Plus inzetten voor zakelijke doeleinden.
 • De vindbaarheid van het profiel verhogen via Google.

Interesse in een video? Vraag vrijblijvend een prijs aan!

THEY SAY