Webdesign - Style marketing full service internet marketing bureau
16279
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16279,mega-menu-top-navigation,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Duidelijke tarieven

Bij Style Marketing betaal je eenmalig opstartkosten en vervolgens een vast maandelijks tarief. Wij geloven niet in uurtje-factuurtje, je weet bij ons precies wat de kosten zijn. Dat werkt wel zo prettig.

Elke website is uniek

Jouw onderneming heeft een eigen stijl en karakter, de websites van Style Marketing worden op maat gemaakt. De website moet herkenbaar zijn, met de juiste kleuren, voorzien van het bedrijfslogo en de informatie die past bij de boodschap die je wilt verkondigen.

Online webshop

Met een eigen webshop kun je meer inkomsten genereren. Je kunt een webshop starten naast een normale winkel, of een internet-only webwinkel beginnen. Voor een vast maandbedrag is jouw webshop 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend voor de klanten.

Bovenaan in Google

Jouw website mag gezien worden. Door SEO in de code van de website en de teksten toe te voegen scoor je hoger in Google zonder advertentiekosten. Jij hebt een boodschap, wij zorgen ervoor dat deze ook aankomt.

Webontwikkeling / Webdesign

Style Marketing is een organisatie die alle disciplines op het gebied van webdesign, internet marketing, SEO optimalisatie, Social Media strategie en de productie van audiovisuele content samenbrengt binnen één bedrijf. Bij Style Marketing worden drie cruciale disciplines bij elkaar gebracht; commercieel plannen, technische vaardigheden ten uitvoer brengen, en creatieve oplossing bedenken. Met deze drie disciplines maken we van jouw onderneming een online succesverhaal!

q
9,1

als beoordeling

15

jaar ervaring

1500

+ klanten

22

Coole nerds & echte vakidioten

Samenwerken werkt beter

Bij Style Marketing geloven we in de kracht van communicatie. Wij houden niet van eenheidsworst maar leveren maatwerk. Dat kan alleen maar middels een goede communicatie waarbij we goed luisteren naar de wensen van de opdrachtgever, en deze vertalen we naar een succesvolle strategie die perfect aansluit bij iedere organisatie. Laat ons weten wat je wilt bereiken, samen zoeken we naar de juiste weg om dat te bereik

Deze klanten gingen je voor:

Online succes, nu en in de toekomst

Service op maat

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, Style Marketing brengt het karakter van jouw onderneming voor het voetlicht. Op basis van jouw wensen, structuur van de organisatie en het budget kunnen we onze dienstverlening daar nauwkeurig op instellen. Zo behalen we het maximale resultaat voor elke klant.

Een website die overal werkt

Officieel heet het “Responsive Design”, wij zeggen dat het gewoon overal moet werken. Op de PC, laptop en op tablets en smartphones, dezelfde website geoptimaliseerd voor elk apparaat. Zo simpel kan het zijn.

Jouw site gratis laten aanpassen

Stilstand is achteruitgang, dat geldt zeker voor de website. Wanneer er wijzigingen doorgevoerd moeten worden zoals productinformatie, een nieuwe dienst of belangrijke mededelingen, geef het even door en ons team zal dit direct doorvoeren zonder extra kosten.

Vast tarief per maand

De huur van een winkelpand verandert ook niet van dag tot dag, met een webshop van Style Marketing weet je precies waar je aan toe bent met een vast maandbedrag inclusief onderhoud en aanpassingen.

Beter vindbaar in Google

Door slimme Keyword Analyse en SEO toe te passen zal jouw webwinkel hoger scoren in Google zonder hoge advertentiekosten. Alle tools voor optimalisatie zijn beschikbaar in ons winkelsysteem.

De voordelen van Style Marketing:

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend gesprek, hier zijn alvast enkele voordelen van onze organisatie:

  • Style Marketing levert complete oplossingen voor ZZP, MKB en Start-Ups.
  • Wij hebben alle disciplines binnen één organisatie.
  • We werken op basis van een duidelijk en Open Source CMS.
  • Altijd een maatwerk oplossing die aansluit bij de organisatie.
  • Wij bieden ondersteuning en informatie voor optimale resultaten.

Complete online winkel

Voeg eenvoudig nieuwe producten toe in verschillende categorieën, inclusief foto’s en beschrijving. De klant kan gebruik maken van een eenvoudig winkelmandje, een krachtige zoekfunctie en een nette indeling. Aan de achterkant is er een uitgebreid systeem voor voorraadbeheer en het verwerken van bestellingen. Het is prettig om veel bezoekers te trekken, maar je wilt ook dat ze iets kopen. Verhoog de conversie met een optimale indeling, een goed backend en een aantrekkelijke winkelomgeving. Op PC, laptop, tablet en smartphone.

Wat kan Style Marketing betekenen voor jouw bedrijf?

Ons team gelooft niet in beperkingen, bij ons kun je terecht voor een all-in-one oplossing, of schakel onze specialisten in voor een specifieke doelstelling. Dit zijn de voornaamste diensten die wij aanbieden:

Webdesign

Ontwerpen van een gebruiksvriendelijke website met een professionele uitstraling waar bezoekers graag tijd spenderen, op basis van een eenvoudig te gebruiken Content Management Systeem.

Content productie

Van het schrijven van teksten tot de productie van bedrijfsvideo’s, Style Marketing kan de juiste content produceren voor elke opdrachtgever.

SEO optimalisatie

Een mooie website moet ook gevonden worden, daarvoor wordt Search Engine Optimization toegepast. Door slim gebruik te maken van keywords, SEO teksten te schrijven, de website op de juiste wijze invulling te geven.

Compleet en alles in één

Met een website of webshop van Style Marketing ben je helemaal compleet. Een vast, laag maandbedrag en geen extra bijkomende kosten.

Kosteloze aanpassingen

Je mag ons zo vaak bellen of e-mail als je wilt. Zonder extra kosten passen wij jouw website of webshop aan. Hierdoor blijft je website of webshop altijd up-to-date.

Software updates & SSL certificaat

Jouw website of webshop is altijd voorzien van de nieuwste software. Jouw website wordt ook direct voorzien van een SSL certificaat die aangeeft dat de verbinding veilig is.

Professioneel en op maat

Wij maken een website die past bij jouw bedrijf. Die ervoor zorgt dat jouw bedrijf professioneel online is.

Inclusief e-mail

Bij jouw website of webshop krijg je vier gratis e-mailadressen. Wil je meer e-mailadressen is dat natuurlijk geen probleem.

Web Analytics

Door alle data te monitoren en realtime te analyseren kunnen advertentiecampagnes worden bijgestuurd, websites worden geoptimaliseerd en de conversie wordt hoger. We leveren de resultaten van deze analyse altijd in begrijpelijke taal aan onze klanten.

Klanten vertellen

Wij leren je graag kennen. Stuur ons een berichtje.