Webontwikkeling

Home Webontwikkeling

Webontwikkeling / Webdesign

 

Style Marketing is een organisatie die alle disciplines op het gebied van webdesign, internet marketing, SEO optimalisatie, Social Media strategie en de productie van audiovisuele content samenbrengt binnen één bedrijf. Bij Style Marketing worden drie cruciale disciplines bij elkaar gebracht; commercieel plannen, technische vaardigheden ten uitvoer brengen, en creatieve oplossing bedenken. Met deze drie disciplines maken we van jouw onderneming een online succesverhaal!

Wat kan Style Marketing betekenen voor jouw bedrijf?

Ons team gelooft niet in beperkingen, bij ons kun je terecht voor een all-in-one oplossing, of schakel onze specialisten in voor een specifieke doelstelling. Dit zijn de voornaamste diensten die wij aanbieden:

 • Webdesign: Ontwerpen van een gebruiksvriendelijke website met een professionele uitstraling waar bezoekers graag tijd spenderen, op basis van een eenvoudig te gebruiken Content Management Systeem.
 • Content productie: Van het schrijven van teksten tot de productie van bedrijfsvideo’s, Style Marketing kan de juiste content produceren voor elke opdrachtgever.
 • SEO optimalisatie: Een mooie website moet ook gevonden worden, daarvoor wordt Search Engine Optimization toegepast. Door slim gebruik te maken van keywords, SEO teksten te schrijven, de website op de juiste wijze invulling te geven en via Linkbuilding zal jouw website hoger scoren in Google en andere zoekmachines.
 • Adwords campagnes: Style Marketing zorgt ervoor dat je morgen bovenaan in Google staat. Als SEO niet snel genoeg gaat, of je wilt een specifieke doelgroep aanspreken voeren wij een doortastend keyword onderzoek uit waarmee je direct resultaat zult boeken.
 • Social Media strategie: Diensten als Facebook, LinkedIn en Google+ brengen je dichter bij jouw doelgroep, en Style Marketing helpt je met het vormen van de juiste boodschap in de juiste vorm.
 • Web Analytics: Door alle data te monitoren en realtime te analyseren kunnen advertentiecampagnes worden bijgestuurd, websites worden geoptimaliseerd en de conversie wordt hoger. We leveren de resultaten van deze analyse altijd in begrijpelijke taal aan onze klanten.

Samenwerken werkt beter

Bij Style Marketing geloven we in de kracht van communicatie. Wij houden niet van eenheidsworst maar leveren maatwerk. Dat kan alleen maar middels een goede communicatie waarbij we goed luisteren naar de wensen van de opdrachtgever, en deze vertalen we naar een succesvolle strategie die perfect aansluit bij iedere organisatie. Laat ons weten wat je wilt bereiken, samen zoeken we naar de juiste weg om dat te bereiken.

 

Service op maat

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, Style Marketing brengt het karakter van jouw onderneming voor het voetlicht. Op basis van jouw wensen, structuur van de organisatie en het budget kunnen we onze dienstverlening daar nauwkeurig op instellen. Zo behalen we het maximale resultaat voor elke klant.

De voordelen van Style Marketing:

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend gesprek, hier zijn alvast enkele voordelen van onze organisatie:

 

 • Style Marketing levert complete oplossingen voor ZZP, MKB en Start-Ups.
 • Wij hebben alle disciplines binnen één organisatie.
 • We werken op basis van een duidelijk en Open Source CMS.
 • Altijd een maatwerk oplossing die aansluit bij de organisatie.
 • Wij bieden ondersteuning en informatie voor optimale resultaten.

 

Voor meer informatie staat ons team van Style Marketing voor je klaar, neem direct contact met ons op als jij klaar bent voor online succes.