Werken als digital nomad vanaf de mooiste plekken ter aarde
16826
post-template-default,single,single-post,postid-16826,single-format-standard,mega-menu-top-navigation,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Werken als digital nomad

Werken als digital nomad

digital nomad

Werken als digital nomad vanaf de mooiste plekken ter aarde

Maak je in gedachten landkaarten in je hoofd maar biedt jouw werkplek in werkelijkheid uitzicht op een inspiratieloze witte muur? Dan is het tijd om de digital nomad in jezelf wakker te schudden. Het leven is niet alleen te kort voor een saai uitzicht, maar ook voor werkplekken waarin je jouw creatieve brein niet voor de volle 100% kunt laten werken. Een digital nomad worden doe je natuurlijk niet zomaar. Het houdt meer in dan alleen de wereld rondreizen gewapend met een rugzak en een laptop. Alhoewel deze gedachte bizar dicht in de buurt komen van de werkelijkheid, is er voor online succes ook een flinke dosis doorzettingsvermogen én kennis nodig. Maar als je dat al in je bezit hebt, waar wacht je dan nog op?

Succesvol online werken vanaf het strand. Van droom naar werkelijkheid

Als je werkzaam bent als online marketeer of entrepreneur, is een creatief denkvermogen je niet vreemd. Maar als je online de hele wereld rondreist om kennis op te doen, waarom zit je dan nog gebonden aan één vaste plek? Vaak is dit een kwestie van mindset. Hoewel we weten dat we onze kennis altijd bij ons dragen, vinden we het toch lastig om onze vaste werkplek te verruilen voor een willekeurige stoel, bank of loungeset. Maar waarom eigenlijk? Werken vanaf inspirerende plekken geeft ons niet alleen een verfrissende blik op de nieuwe digitale wereld, maar zorgt er ook voor dat we ons netwerk kunnen uitbreiden. We ervaren meer vrijheid, ontdekken meer van ons eigen kunnen en verbreden daarmee onze horizon én die van een ander. Of je nu een grafisch designer bent, een software ontwikkelaar of een online marketeer, ga ontdekken en neem jouw kennis met je mee. Waar ook ter wereld.

Resources-for-Digital-Nomads-smaller-size
Werken als digital nomad

Heb jij het in je om een digital nomad te zijn?

Als meesterbrein achter vele online designs, grafische ontwerpen en geavanceerde software programma’s heb je niets anders nodig dan inspiratie. Hierdoor ontstaan de meest innovatieve ideeën die je voor je kunt laten werken in het digitale tijdperk van de huidige maatschappij. Door het hanteren van een flexibele levensstijl waarin je zelf het creatieve brein bent achter jouw succes, werk je als digital nomad vanaf de mooiste plekjes op aarde terwijl je jouw online succes sneller, effectiever en vooral eenvoudiger maakt. Sneller door het verbreden van je netwerk, effectiever doordat je wordt gevoed door inspiratie en vooral eenvoudiger omdat je jouw bron van kennis altijd bij je hebt. Waar dan ook ter wereld.

Wil je meer te weten komen over de levensstijl als digital nomad? Spreekt deze ultieme vorm van vrijheid en netwerken je aan maar wil je dat horen uit de ervaringen van een échte digital nomad? Maak dan kennis met Dennis Tromp. Als één van de eerste digital nomads is hij dé spreker voor uw evenement, bedrijfsbijeenkomst of presentatie. Boeken of meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op voor een afspraak.

Wil jij een uitleg animatie video laten maken voor op social media? Neem dan eens een kijkje op stylemarketing.nl of animatiebedrijfsfilm.nl. Zij brengen jouw boodschap niet alleen onder de aandacht, maar doen dat ook nog eens op een aantrekkelijke én effectieve manier. 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.