WordPress Seminar

Home WordPress Seminar

WordPress Seminar

 

Het Content Management Systeem van WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld. Zowel kleine zelfstandigen als multinationals hebben een WordPress website. Dat komt niet alleen door de kosten, WordPress is immers een gratis te gebruiken systeem. Ook de flexibiliteit van dit CMS maakt WordPress tot een ideaal platform voor elke onderneming. Om het meeste uit jouw WordPress installatie te halen heeft Style Marketing een WordPress Seminar ontwikkeld waarin je de maximale potentie kunt halen uit dit veelzijdige systeem. Aan de hand van praktijksituaties leer je plug-ins te gebruiken, Social Media diensten te koppelen en hoger te scoren in Google.

 

Wat je leert tijdens de WordPress Seminar van Style Marketing

 

  • Maak gebruik van plug-ins om jouw WordPress site verder uit te bouwen.
  • Pas SEO toe voor hogere vindbaarheid in zoekmachines als Google.
  • Koppel de WordPress site aan Social Media diensten als Facebook en LinkedIn.
  • Maak gebruik van “rich media” zoals foto en video voor een hogere conversie.
  • Kies de juiste add-ons om het onderhoud van jouw WordPress site te stroomlijnen.

Gratis WordPress is niet gratis

In principe is WordPress een vrij te gebruiken systeem, maar hosting is niet inbegrepen, en je loopt al snel tegen beperkingen van het CMS aan. Zie WordPress niet als eindproduct maar als lege kast die je zelf kunt invullen met plug-ins, add-ons en themes. Sommige aanvullingen zijn onmisbaar, andere zijn overbodig. In de WordPress Seminar leer je het kaf van het koren te scheiden, en jouw marketing budget optimaal in te zetten.

Praktijkgericht omgaan met WordPress

In onze WordPress Seminar werken we bewust in kleine groepen, en hanteren een persoonlijke aanpak. Zo kun je een bestaande bedrijfspagina direct optimaliseren aan de hand van onze cursus. Neem daarom je eigen laptop of tablet mee zodat je direct kunt zien welke impact één instelling heeft op de gehele website. Met de WordPress Seminar van Style Marketing kun je:

 

  • Elke WordPress website optimaal inrichten.
  • De WordPress installatie uitbreiden met plug-ins, add-ons en themes.
  • Search Engine Optimization toepassen voor een hogere vindbaarheid in Google.
  • Een complete Social Media strategie inrichten op basis van WordPress.
  • Eenvoudige sites opschalen en complexe sites stroomlijnen.

 

Houd er rekening mee dat WordPress een middel is om jouw doelstellingen te bereiken. In onze cursus leer je dit krachtige instrument op de meest optimale wijze in te zetten binnen de volledige marketing strategie.

 

De WordPress Seminar van Style Marketing heeft slechts een beperkt aantal vrije plaatsen, neem direct contact op voor meer informatie en boekingen.