Zoekmachine adverteren

Home Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren

Het is belangrijk dat jouw website bovenaan staat in Google, met adverteren in Google kun je dat snel bereiken. Via een doordachte strategie en een doelgerichte campagne kun je met zoekmachine advertenties, Google Shopping, Remarketing en Adwords zeer goede resultaten bereiken die ook nog eens heel betaalbaar zijn. Style Marketing helpt je bij het opzetten van succesvolle zoekmachine campagnes.

Hoe werkt zoekmachine adverteren?

Er zijn drie belangrijke stappen die je moet doorlopen om een optimale zoekmachine advertentie campagne in te richten:

1. Marktoriƫntatie

Aan de hand van de sector, de doelstellingen en de status van de markt kan de juiste handelswijze worden bepaald. Met een goede voorbereiding kun je exact bepalen welke manier van adverteren en marketing het hoogste rendement zal opleveren.

2. Ontwerp campagne

Wanneer alle data voorhanden is zal er een advertentiecampagne worden ontwikkeld door onze gecertificeerde specialisten. Door advertenties op de juiste manier in te zetten, en de beoogde doelgroep direct te benaderen zal het effect van de campagne snel zichtbaar worden.

3. Resultaten analyse

Met behulp van Google Analytics kan de ROI bepaald worden, resultaten worden in kaart gebracht, en de campagne kan indien gewenst bijgesteld worden aan de hand van de analyse. Style Marketing vergaart alle informatie en brengt een inzichtelijke rapportage uit die ook voor niet-ingewijden begrijpelijk is.

Haal meer uit Google

Met Google Adwords kun je tegen lage kosten de juiste doelgroep gericht aanspreken. Met Google Shopping kun je kijkers direct converteren naar kopers. Door alle beschikbare Google advertentiemiddelen op strategische wijze in te zetten haal je het meeste uit jouw marketing budget.