Boost je bedrijf met Google Reviews – Ontdek de kracht van klantbeoordelingen!

_Boost je bedrijf met Google Reviews - Ontdek de kracht van klantbeoordelingen!

Welkom bij de nieuwste blogpost van Style Marketing! Vandaag behandelen we het belang van reviews en hoe je klanten gemakkelijk naar je Google Mijn Bedrijf-pagina kunt leiden om direct een beoordeling achter te laten. Een positieve online reputatie is van cruciaal belang voor elk bedrijf in het digitale tijdperk, en het verzamelen van Google-reviews speelt hierin een sleutelrol.

Het belang van reviews kan niet genoeg worden benadrukt. Ze vergroten de geloofwaardigheid van je bedrijf, versterken het vertrouwen van potentiële klanten en dragen bij aan je online zichtbaarheid. Klanten baseren hun beslissingen vaak op de ervaringen van anderen, en positieve beoordelingen kunnen twijfelende klanten over de streep trekken.

Google Mijn Bedrijf is een gratis en gebruiksvriendelijke manier om je bedrijf te presenteren in de zoekresultaten van Google. Je kunt foto’s uploaden, adresgegevens invoeren, openingstijden weergeven en reviews verzamelen. Om het je klanten zo eenvoudig mogelijk te maken om een review te schrijven, kun je een directe link naar het beoordelingsgedeelte van je Google Mijn Bedrijf-pagina op je website plaatsen.

  1. Navigeer naar de Google Place ID-website
  2. Geef je bedrijfsnaam op in het veld ‘Enter a location’
  3. Kies jouw bedrijf uit de getoonde resultaten
  4. Noteer het Place ID dat in het pop-upscherm verschijnt
  5. Voeg het genoteerde ID toe aan het einde van deze URL (na het = teken): https://search.google.com/local/writereview?placeid=

Bijvoorbeeld: 

https://search.google.com/local/writereview?placeid=ChIJDzulZ6Q0xEcRqbK6hklMQVc

Om ervoor te zorgen dat de link niet onbetrouwbaar oogt, raden we je aan deze achter een knop of menuknop te plaatsen. Je kunt bijvoorbeeld een aantrekkelijke afbeelding of badge gebruiken waarop je de link toepast.

Nu ben je klaar om de review-link op je website te publiceren of in de voettekst van je e-mails te gebruiken. Het actief verzamelen van Google-reviews helpt niet alleen om het vertrouwen van potentiële klanten te winnen, maar verbetert ook je zichtbaarheid in de zoekresultaten van Google. Wij wensen je veel succes en plezier met het verzamelen van waardevolle reviews voor je bedrijf!

Welkom op de Style Marketing blog! Hier vind je de nieuwste tips en trends op het gebied van webdesign en marketing. Laat je inspireren en ontdek de wereld van digitaal succes!
Recente Berichten

Versterk je online zichtbaarheid samen met ons

Ontdek hoe we jouw merk laten stralen en groeien. Liever sparren over de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op!

Scroll naar boven