SEO optimalisatie

Home SEO optimalisatie

SEO optimalisatie

SEO staat voor Search Engine Optimization ofwel optimalisatie voor zoekmachines als Google en Bing. Door SEO op de juiste wijze toe te passen zal jouw product, dienst of bedrijf hoger scoren in de zoekmachines zonder extra advertentiekosten. Style Marketing helpt je hoger te scoren in Google met SEO copywriting, On-page SEO en Linkbuilding met als doel jouw autoriteit op Google te verhogen.

SEO copywriting

Een copywriter kan schrijven voor mensen en voor machines, goede content wordt geschreven voor beide doelgroepen. Door keyword analyse uit te voeren wordt bepaald welke content tot een hogere ranking leidt, en welke informatie aanspreekt bij de doelgroep.

Linkbuilding

Hoe meer websites naar jouw website linken, hoe hoger de waarde van de website voor zoekmachines. Met Linkbuilding wordt de waarde van een website hoger, Style Marketing zal jouw website op strategische wijze koppelen aan andere pagina’s waarmee de Autoriteit van de website snel toe zal nemen.

On-page SEO

Zoekmachines als Google speuren de hele dag internetpagina’s af en kijken in de code achter de website. Door de website op de juiste wijze in te richten, en strategische code en keywords toe te voegen, zal de positie in zoekmachines snel stijgen. Daarnaast kijkt Style Marketing ook naar de user experience, compatibiliteit en de laadsnelheid van pagina’s.

Hoger scoren in Google

Een betaalde advertentie campagne kan zeer effectief zijn om klanten en bezoekers te trekken, met SEO optimalisatie kun je hoger scoren zonder extra advertentiekosten uit te geven. Met SEO bouw je aan een site die hoger scoort in Google, en een betere waarde zal vertegenwoordigen voor jouw doelgroep.