Over ons

Home Over ons

Over Style Marketing

Welkom bij Style Marketing, de online marketing organisatie die alles nét even iets anders aanpakt dan de rest. Dankzij de vele diensten die Style Marketing biedt is het mogelijk van concept tot eindresultaat alles onder te brengen bij onze professionals, en we bouwen graag aan langdurige relaties met onze klanten. De persoonlijkheid van onze medewerkers is altijd terug te vinden in de manier waarop we onze diensten uitvoeren. Bij Style Marketing hebben we passie voor ons vak, en helpen onze klanten graag hun dromen te verwezenlijken.

Over het team

Dennis Tromp is de oprichter van Style Marketing, een jonge ondernemer uit Rotterdam die met een leeftijd van 36 jaar toch alweer flinke tijd actief is op het gebied van online marketing. Als regelrechte wereldburger kent Dennis de klappen van zweep, en heeft zich vaardig gemaakt in diverse disciplines met een grote interesse in de wereld om zich heen. Dankzij de digitale revolutie heeft Dennis zich pakweg tien jaar geleden volledig toegelegd op Online Marketing, een manier van promotie en verkoop met een compleet nieuw set aan spelregels. Door te innoveren en anticiperen is het mogelijk om binnen Style Marketing vernieuwend te werken, en ondernemers te helpen hun online presence naar een nieuw niveau te tillen.

 

Gelukkig hoeft Dennis niet alles alleen te doen, samen met Alex van der Heuvel en Teun Vermeulen vormt hij een dynamisch trio van internet specialisten met elk hun eigen competenties en specialismen. Alex is de Marketing SEO specialist, hij weet tot in de finesses hoe je websites kunt optimaliseren voor een hogere vindbaarheid in Google, en hoe je elke euro binnen het advertentiebudget tot op de cent optimaal kunt besteden. Teun is een meester in webdesign, en zorgt ervoor dat elke website er niet alleen aantrekkelijk uitziet, maar ook dat de klant er zelf mee aan de slag kan gaan. Daarnaast verzorgt Teun ook een groot deel van de administratie. Met dit hechte team zijn de lijntjes altijd kort, voor een persoonlijke benadering. Voor diverse diensten als copywriting en content productie hebben we diverse veelzijdige professionals binnen het netwerk zodat we steeds opnieuw maatwerk kunnen leveren.

Over de diensten van Style Marketing

Als eerste maken we websites op maat. Geen “Cookie Cutter” websites die er uitzien als de rest, maar unieke creaties met een aantrekkelijk smoelwerk, gemaakt voor alle apparaten en voorzien van geavanceerde SEO. Naast de productie van websites kunnen we de complete online marketing strategie opzetten en onderhouden, uiteraard in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. We houden niet van geheimen, en leggen graag uit in onze cursussen en seminars hoe je als organisatie beter voor de dag komt met Social Media, hoe je zelf profielen en websites kunt inrichten en bijhouden, en op welke wijze je online marketing campagnes continu kunt beheren en bijsturen.

Aan het einde van de dag is het niet ons doel zoveel mogelijk websites online te krijgen, maar elke klant de kwaliteit en aandacht te bieden waar ze naar verlangen. Door onze pragmatische aanpak kunnen we onze diensten betaalbaar aanbieden, we willen graag voor iedereen bereikbaar zijn. Neem daarom gerust eens vrijblijvend contact met ons op, we zijn altijd beschikbaar voor een aangenaam gesprek met een hete kop koffie!