Gebruiker toevoegen aan je Google mijn bedrijfsprofiel

Hoe U Een Extra Gebruiker Aan Uw Google Mijn Bedrijf-Profiel Kunt Toevoegen

Hoe U Een Extra Gebruiker Aan Uw Google Mijn Bedrijf-Profiel Kunt Toevoegen

Google Mijn Bedrijf is een cruciaal instrument voor ieder bedrijf dat online opgemerkt wil worden. Het is essentieel om het volledige potentieel van uw Google Mijn Bedrijf-profiel te benutten door meerdere gebruikers toe te voegen die u kunnen helpen bij het beheren en optimaliseren van uw bedrijfsprofiel. Deze gids legt uit hoe u een extra gebruiker of e-mailadres aan uw Google Mijn Bedrijf pagina kunt toevoegen.

Stapsgewijze Procedure voor het Toevoegen van Een Gebruiker

Stap 1: Uw Bedrijfsprofiel Vinden

Bezoek de website van Google op www.google.nl en zoek naar uw bedrijfsnaam. Uw bedrijfsprofiel zal in de bovenste zoekresultaten verschijnen. Als dit niet het geval is, kan het zijn dat u niet bij Google bent ingelogd of dat u niet bent ingelogd met het account waarmee u uw Google Bedrijfsprofiel heeft aangemaakt. In dat geval kunt u overwegen om een nieuw Google Bedrijfsprofiel aan te maken.

Stap 2: Instellingen voor Bedrijfsprofiel Openen

Klik op het pictogram met de drie puntjes naast “Je bedrijf op Google”. Selecteer vervolgens “Instellingen voor bedrijfsprofiel”.

Stap 3: Beheerder Toevoegen

Klik op “Beheerders” en vervolgens op “Toevoegen”. Vul het e-mailadres in dat u wilt toevoegen en klik op “Uitnodigen”.

Als u geen knop “Toevoegen” ziet, is het mogelijk dat u geen eigenaar van het account bent, maar alleen beheerder. In dat geval moet u de eigenaar vragen om u als eigenaar toe te voegen, of inloggen met een e-mailadres dat eigenaarsrechten heeft.

Wat Volgt Na Het Toevoegen van Een Gebruiker?

Nadat u een gebruiker heeft uitgenodigd, ontvangt deze persoon een e-mail met een uitnodiging om beheerder te worden. Ze moeten de uitnodiging accepteren om toegang te krijgen tot uw Google Mijn Bedrijf-profiel.

Het toevoegen van extra gebruikers aan uw Google Mijn Bedrijf-profiel is een belangrijke stap in het versterken van uw online aanwezigheid.

Welkom op de Style Marketing blog! Hier vind je de nieuwste tips en trends op het gebied van webdesign en marketing. Laat je inspireren en ontdek de wereld van digitaal succes!
Recente Berichten

Versterk je online zichtbaarheid samen met ons

Ontdek hoe we jouw merk laten stralen en groeien. Liever sparren over de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op!

Scroll naar boven