Emma Willems

Emma Willems

Emma Willems: Onze toegewijde Sales & Marketing Assistent

Emma Willems is een essentieel onderdeel van ons team als Sales & Marketing Assistent. Ze staat bekend om haar sterke organisatorische vaardigheden, leergierigheid en toewijding aan het ondersteunen van haar collega's. In dit artikel leest u meer over de waardevolle bijdrage die Emma levert aan ons bedrijf.

Customer Review
0 %
Premium Support
0 %

Emma Willems

Marketing Sales

Achtergrond en opleiding

Emma heeft een achtergrond in Leisure & Events Management, waar ze haar diploma in heeft behaald. Ze heeft haar studie succesvol afgerond en is daarna bij ons team gekomen als Sales & Marketing Assistent. Dankzij haar opleiding beschikt ze over de vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn in deze rol.

Diploma Leisure & Events Management

Emma heeft haar diploma Leisure & Events Management behaald, waardoor ze de kennis en vaardigheden bezit om evenementen te organiseren en te managen. Dit komt goed van pas bij het organiseren van Sales & Marketing evenementen voor ons bedrijf

Taken en verantwoordelijkheden

Als Sales & Marketing Assistent is Emma verantwoordelijk voor een breed scala aan taken binnen ons bedrijf. Enkele van haar belangrijkste verantwoordelijkheden zijn:

Ondersteuning managing director en business developer

Emma ondersteunt de managing director en de business developer in hun dagelijkse werkzaamheden. Ze helpt bij het plannen van afspraken, het beheren van e-mails en het coördineren van projecten.

Organiseren van Sales & Marketing evenementen

Met haar achtergrond in Leisure & Events Management organiseert Emma regelmatig Sales & Marketing evenementen voor ons bedrijf. Ze zorgt ervoor dat alles soepel verloopt en dat de evenementen een succes zijn.

Structuur aanbrengen en plannen

Emma is bedreven in het aanbrengen van structuur en het plannen van werkzaamheden. Ze zorgt ervoor dat projecten efficiënt worden uitgevoerd en dat deadlines worden gehaald.

Persoonlijke kwaliteiten

Emma’s persoonlijke kwaliteiten maken haar een uitstekende fit voor de rol van Sales & Marketing Assistent. Enkele van haar meest opvallende eigenschappen zijn:

  • Leergierigheid: Emma is altijd op zoek naar nieuwe kennis en vaardigheden om haar expertise verder uit te breiden.
  • Betrouwbaarheid: Ze is een betrouwbare collega die altijd haar verantwoordelijkheden nakomt.
  • Enthousiasme: Emma benadert haar werk met passie en energie, waardoor ze een positieve invloed heeft op het team.

Conclusie

Emma Willems is een waardevolle toevoeging aan ons team als Sales & Marketing Assistent. Haar achtergrond in Leisure & Events Management, gecombineerd met haar sterke persoonlijke kwaliteiten, zorgt ervoor dat ze een onmisbare kracht is binnen ons bedrijf. We zijn trots om haar in ons team te hebben en kijken uit naar de verdere groei en ontwikkeling van haar carrière bij ons.

Scroll naar boven